“Wij helpen u bij nieuwbouw, verbouw en reparatie bij glasschade”

De bouw van een nieuw huis, de verbouw van uw huidige huis of ruitschade zijn goede aanleidingen om eens na te denken wat voor soort glas het beste past bij uw woning en uw situatie. Zonwerend, geluidswerend en isolatieglas verhogen bijvoorbeeld het comfort in uw huis en verlagen uw energierekening. Met zelfreinigend glas bespaart u uitgaven aan een glazenwasser en bent u verzekerd van goed zicht en schone ramen. Wanneer u kostbaarheden in huis wilt beschermen of uw eigen veiligheid wilt waarborgen kunt u kiezen voor thermisch gehard glas of veiligheidsglas.

Wanneer u in een historische boerderij of een monumentaal pand woont wilt u voorkomen dat bij een verbouw of restauratie de uitstraling van uw huis wordt aangetast. Monumentenglas is dan de beste oplossing. Het heeft de uitstraling van historisch glas en is voorzien van een speciale coating waarmee de isolatiewaarde aanzienlijk wordt verhoogd.

Het is altijd de moeite waard om eens met Glastechniek Friesland van gedachten te wisselen over de verschillende mogelijkheden. Zo ontdekt u dat vervanging niet altijd duur hoeft te zijn en hoe u op termijn uw investering terugverdient. Neem contact met ons op, ook wanneer u glasschade wilt herstellen of het bestaande glas door hetzelfde glas wilt vervangen.

nieuwbouwwoning Nuis
glastechniek-bus
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Contact