“Alle soorten glas, professioneel geplaatst in uw bedrijfspand”

Uw bedrijfspand geeft een belangrijke eerste indruk aan uw klanten en relaties. Daarom wilt u dat in uw pand het juiste glas is geïnstalleerd door een gespecialiseerde glaszetter. Glastechniek Friesland analyseert het gebouw en de omgeving om een gericht glasadvies te kunnen geven. Met isolatieglas bespaart u op energiekosten, in een lawaaiige omgeving kan geluidswerend glas interessant zijn voor u, voor uw veiligheid en dat van uw medewerkers kunt u kiezen voor brandwerend, thermisch gehard of veiligheidsglas. Glastechniek Friesland heeft nu ook zelfreinigend glas waarmee u altijd goed zicht en schone ramen heeft. Bovendien bespaart u op kosten voor een glazenwasser, dat vooral op hoogte flink in de papieren kan lopen.

Glastechniek Friesland geeft goed onderbouwd advies bij nieuwbouw, verbouw, restauratiewerkzaamheden en ruitschade. Wij leveren alle soorten glas op maat en installeren het voor u in uw bedrijfspand.

Ontdek wat Glastechniek Friesland voor u bedrijf of organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op voor een eerste gesprek en wij maken daarna graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

nieuw isolerend glas woning Grou
glastechniek-bus
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Contact